Sama kone, joka syöksyi Kolumbiassa 28. marraskuuta, tappaen 71 aluksella, jäsenet mukaan lukien Brasilian jalkapallojoukkue, oli kuulemma 18 minuutin päässä loppumassa polttoaine, koska se lensi Argentiina kansallinen puoli Etelä-Amerikan halki aikaisin viime month.Get tilassa ja katsomaan läpi Jalkapallo Pelipaidat Halvalla ja sarjat, kaikki edulliseen hintaan eri kokoja, jotka sopivat all.Get yli Jalkapallokausi.com nyt ja poimia meidän halvan jalkapallo paitoja saada läpi uuden kauden kaikki edulliseen hintaan!

 

British Aerospace 146 lentokone, joka vahvistettiin Jose Maria Cordova lentokentälle kuin LAMIA Bolivia RJ85, rekisteröinti CP-2933, käytettiin lentää Lionel Messi ja hänen joukkue Belo Horizonte Buenos Aires 11. marraskuuta ennen niiden World Cup vastaan ​​Kolumbia neljä päivää myöhemmin.

 

Ja raportit Brasiliasta ovat nyt ehdottaneet, että Argentiina joukkue oli vain 18 minuutin päässä täyttävät samat traagisen kohtalon kuin 71 henkilöä, jotka menettivät henkensä viime kuun onnettomuudessa. Ostaa PSG Jalkapallo Pelipaidat 16/17 käytettävissä painamiseen. Maailmanlaajuinen Express postipalvelu.