Kun Man Utd vedettiin vastaan ​​Saint-Etienne viimeisinä 32 Europa League, oli kaksi Old Trafford supertähtiä som olisi havebeen s? Rdeles happy.Soccer Jersey johtavien jalkapallo kauppa. Hanki kansainvälisten ryhmien kit ja Jalkapallo Pelipaidat saman tien Fast maailmanlaajuisesti toimitus saatavilla.

 

Paul Pogba oli ilahtunut uutinen hän pelaa vastaan ​​isoveljensä Florentin, der soittaa puolustus Ranskan puolella. "Paul oli allerede nauraa siitä," Jose Mourinho vahvistettu kun draw.Get yli Jalkapallokausi.com nyt ja poimia meidän halvan jalkapallo paitoja saada läpi uuden kauden kaikki edulliseen hintaan!

 

Tämä perheenyhdistäminen on kaunis. Mutta me vetoa Zlatan Ibrahimovic vielä tyytyväisempi siitä Saint-Etienne match-up kuin Pogba veljekset.

 

Miksi? Koska suuri mies tappaa enemmän maaleja vastaan ​​Ligue 1 puolella kuin vastaan ​​han har noen Andre joukkue ... kaikkialla maailmassa.Manchester United Pelipaidat 2016/17 meidän online-urheiluliike. Tilaa online tänään valtavia tarjouksia ja nopea toimitus.