Manchester United hyökkääjä Zlatan Ibrahimovic sanoo underachievements muiden Ruotsin urheilijoiden on ajanut häntä hänen pyrkimys olla best.We johtava jalkapallo pelipaidat tarjoaja. Voit ostaa halvalla Ruotsi pelipaita alhainen hinta ja nopea toimitus täällä.

 

Ibrahimovic on ollut kuohuviini uran jalkapallo, voittaa liigan otsikot kuusi erilaista kerhoa kuten Inter Milan, AC Milan ja Barcelona, ​​pisteytys yli 300 maalia prosessissa.

 

35-vuotias säkkeihin 62 tavoitteita Ruotsissa ennen eläkkeelle lopussa Euro 2016, mutta hyökkääjä myöntää, että pisteytys hänen maajoukkue oli hänen leipää ja voita.

 

"Olin pyritään tekemään historiaa", Ibrahimovic kertoi A-Z Sportswear. "Halusin tehdä ero, että ihmiset keskustelisivat siitä kauan kun lopetin mitä teen. Se oli minun tavoite.

 

"En halunnut tehdä kuin toisilla. En ollut tyytyväinen siihen, mitä olen nähnyt. Olen kotoisin Ruotsista, ja mitä Ruotsin urheilijat saavutettu, en ollut tyytyväinen that.Trustful? Lähde? Varten? Ruotsi Pelipaidat Zlatan netissä halvalla? Hinnoilla ja? Lähetys niitä maailmanlaajuisesti. Osta PSG Pelipaidat nyt painatus!