Robert Lewandowski on pyritty ampui Manchester City pomo Pep Guardiola seuraavat aikaa yhdessä Bayern Munich.Get yli online Jalkapallo Pelipaidat Halvalla tallentaa nyt ja poimia meidän halvan jalkapallo paitoja saada läpi uuden kauden kaikki edulliseen hintaan!

 

Puolan hyökkääjä, joka on jo ryöstäneet 20 maalia tällä aikavälillä on kelluvan mielialaan FC Hollywood täydentää talven harjoitusleiri.

Lewa uskoo joukkue, kun Pep vastasi johdonmukaisesti fizzled loppupuolella kauden ja että Carlo Ancelotti on saanut joukkueen paremmassa kunnossa ennen uudelleenkäynnistyksen kauden.

 

"Tämän leirin soitamme vielä paremmin", Lewandowski selitetty niiden lämpimän sään leirin Dohassa. "Meillä on taktisesti ja ehdollisesti paremmin.

 

"Kahden viime vuoden aikana olemme aina ollut ongelmia lopussa kauden, vaikka ilmastointi, ja monet ovat päätyneet loukkaantunut." Hanki Bayern München Pelipaidat Lapsille verkossa nyt ja katsomaan läpi Bayern München pelipaita lasten, kaikki edulliseen hintaan eri kokoja, jotka sopivat kaikille.