AC Milan ja sponsorit, 19. toukokuuta, julkaisivat virallisesti AC Milan 2017/18 -kotisarjan, joka vahvisti aiemmat huhut. Uusi AC Milan -alkuasukenkä odotetaan debyyttikauden 2016-17 kauden päättyessä, kuten jalkapallo-paita julkaisu viime kaudella. Haluatko löytää saman Jalkapallo Pelipaidat voi tulla meidän verkkokaupasta ja on mahdollisuus nauttia alennushintaan.

AC Milan 2017/18 koti-jalkapallokin päähinta ja edellinen jalkapallo-paidan pieni raita muotoilutyyli ovat sekä punaisia ​​että mustia voiton puolesta. Koska viime kauden jalkapallomaalilla otettiin käyttöön kaltevuuden raidatyyli, AC Milan 2017/18 -kotisarja palaa perinteiseen ulkonäköön, muotoilun innoitukseen 1980-luvun loppupuolelta 1900-luvun klassiseen tyyliin. Uusi kotipaketti sopii klassiseen kotipakkaustyyliinsa, ja tietysti myös uusi AC Milan -alkuja jalkapallo-paita vähentää viime vuosien tummanharmaita sovelluksia. Sen sijaan siinä on vain valkoinen lippu, joka täydentää mustaa ja punaista pohjaa. Classic AC Milan Jalkapallo pelipaidat 2017/18 meidän myymälämme ostamaan, hyvä laatu, edullinen, mutta myös nauttia ilmaisesta jakelupalvelusta. Vuosien odotuksen jälkeen AC Milan fanit odottavat tietävän, että kotipallotuomarin takasuunnittelu on palannut aiemmin raidalliseen tyyliin.

AC Milan 2017/18 kotisarja Huomionarvoista muutosta ovat valkoiset shortsit ja sukat, kun taas heidän vuoden 2016/17 kotisarjansa ovat mustat shortsit ja sukat. Shortsit ja sukat ovat mustaa ja punaista logoa. Oletko tyytyväinen AC Milan 2017/18 kotisarjaan? Klikkaa hiirtä päästäksesi AC Milan Jalkapallo pelipaidat 2017/18 verkkokauppaan, erilaisia ​​tarjouksia, jotka odottavat osallistumista. Fanimme suosivat myymälämaisemaa ja jerseyn laatua.

 

Toistettu alkaen:http://www.sportpaita.com/AC-Milan-2017-18-Kotipaita-on-virallisesti-julkaistu