Englannin Chelsea Football Club julkisti vuoden 2017/18 kauden uuden kotiverkko-paidan sponsoreille Lontoossa 1. heinäkuuta. Etsitkö Jalkapallo Pelipaidat? Me tarjoamme sinulle parhaan mahdollisen valinnan. Siirry verkkokauppaan. Valittavissa on erilaisia ​​tavaroita. Uusi Chelsean jalkapallo-paita ei ainoastaan ​​näytä klubin ylpeää perinnettä, vaan myös osoittaa viime vuosina upeita saavutuksia. Chelsean 2017/18 kauden jalkapallo-paita jatkaa tämän lontoolaisen blues-perinteen. Uusi jalkapallomainen paita käyttää tiivistä ja raikasta muotoilua, jossa otetaan käyttöön "Nike Aeroswift" -teknologia, jotta jalkapalloilijat voisivat täysin panna jalkapallopeliin voittamalla fanit hurrittelemaan tsunamin kaltaisia ​​suosionosoituksia.

Uusi jalkapallotuotelan rinta on geometrinen hengittävä mesh-rakenne, joka on valmistettu erityisestä käsityötaistelusta, joka parantaa jalkapallomaajien miellyttävyyttä ja hengittävää suorituskykyä. Jalkapalloilija voi käyttää virkistävää ja mukavaa. Napsauta hiirtä ja anna verkkokaupastamme, ja voit heti olla Chelsea Pelipaidat 2017/18. Vaikka hinta on suhteellisen halpa, mutta laatu on erittäin hyvä. Rintakehän edessä oleva 3D kuumapuristusprosessi Chelsean rintanappi on yksityiskohtaisempi kuin perinteinen kirjontamerkki ja vähentää ihon hankauksen aiheuttamaa epämukavuutta. Jalkapallomainen paita sisältää myös "Nike Aeroswift" -tekniikan, erikoisprosessin neulotut jalkapallomuodon, jossa on hengittävä verkkorakenne, hengittävä ja mukava. Jalkapallokengät vasemmalla ja oikealla jalkapallomainen hihansuoja on kudottu "1905" (alk. 1905) ja "The Blues" (Blues). Lyhyt sininen pyöreä kaulus lisää nykyaikaista tyyliä tälle jalkapallo-paidalle, kauluksen sininen ympärysreuna ja klubin nimi "Chelsea FC" (Chelsea Football Club). Jalkapallo-paita molemmin puolin sininen nauha hengittävä mesh, jalkapallo-pelaajat ottelu, jalkapallo-liivi hengittävä mesh seuraa toimintaa jalkapalloilijat automaattisesti laajentaa, mikä lisää jalkapalloa paita hengittävyys.

Kaikkien uuden kotipallomuspaidat yhdistettynä ovat siniset shortsit, joissa on valkoiset pallo-sukat. Jalkapallojen molemmin puolin on liitetty valkoinen, hengittävä nauha, joka tuo mukavampaa ja hengittävää tunnetta. Ball-sukkojen etuosa liittyy Blue klubin lyhenneeseen "CFC", pallo-sukan vasikkaosa liittyy siniseen rengasmalliin, osoittaa jalkapalloilijan nopeuden tunteen. Pidätkö uudesta jalkapallosta? Haluatko välittömästi olla Chelsea Pelipaidat 2017/18. Meidän myymälissämme on useita myynninedistämistoimia ja ammattitaitoista huoltopalvelua, joka tarjoaa sinulle parhaan ostokokemuksen! Viime vuosina Chelseasta on tullut Lontoon menestynein jalkapalloseura, ja ensimmäisellä rintamalla joukkue voitti kaikki tärkeät kunnianosoitukset sekä kotimaassa että Euroopan jalkapallossa ja nuoret ja naisten jalkapallojoukkue ovat pitäneet trofeja.

 

Toistettu alkaen:http://www.sportpaita.com/Chelsea-2017-18-Kotipaita-Julkaistu