Englannin Tottenham Hotspur jalkapalloseura Lontoossa ja sponsorit julkaisivat yhdessä joukkueen 2017/18-kauden jalkapallo-paidan, molempien kumppanien käynnistämän ensimmäisen jalkapallo-paidan. Etsitkö Jalkapallo Pelipaidat? Syötä verkkokaupunkimme, sillä on useita erilaisia ​​tavaroita. Maineemme on erittäin hyvä, mutta myös suosittu faneille. Seuraavana kautena Harry Kane, Eriksson ja muut Hotspurin pelaajat saavat uuden jalkapallomestarin Valioliigan ja UEFA: n Mestarien liigan areenalla.

Tottenham Hotspurin uusi kotijalkapallopuku käytti klubin valkoisen jalkapallo-paidatyypin symbolia, kun taas Hotspurin kotipelissä White Hart Lane -stadionista tulee valkoinen meri. Uudella jalkapallomaalilla otettiin käyttöön ytimekäs ja terävä muotoilu, jossa käytetään Nike Aeroswift -teknologian tuotantoa, jotta jalkapalloilijat voisivat täysin panna jalkapallo-ottelun, jotta fanit voivat palvella hienoa peliä. Jalkapallokengät on valmistettu geometrisesta hengittävästä verkkokerroksesta valmistetusta erikoisprosessista, joka parantaa jalkapallomukavuuden mukavuutta ja läpäisevyyttä, jotta jalkapalloilijat olisivat rentoja ja mukavampia. Sama Tottenham Hotspur Pelipaidat 2017/18 myy hyvin kauppaamme, vaikka hinta on suhteellisen halpa, mutta laatu on taattu ja mahdollisuus saada ilmainen toimituspalvelu. Jalkapallon edessä oleva rintanappi on suunniteltu retrotyylisellä kilpien tyylillä Hotspurin legendaarisen valmentajan William Edward Nicholsonin kunniaksi, joka johti joukkuetta voittaessaan FA Cup -palkinnon Wembleyssä vuonna 1961, kun White Hart Lane -stadionilla oli jälleenrakennus, Uuden kauden Hotspur-joukkue oli Wembleyn stadion väliaikaisena päähaarana. Tämä rintanappi on suunniteltu innoittamaan pelaajia luomaan loistoa uudella kaudella.

Jalkapallopaita hyväksyi yksinkertaisen moderni pyöreä kaulus, takana kaulus, joka lisäisi Hotspur-merkin sininen ja valkoiset kaksiväriset nauhat, jotka myös liittyivät klubin lempinimiin "Spurs" sana. Jalkapallon vasemmassa ja oikeassa hihassa käytettiin myös Nike Aeroswift -tekniikkaa, jossa näkyi kaksi kiehtovaa tekstuuria korostaen pelaajan olkapään muotoja. Mansetin sisäosa on kudottu sanoilla "2017" ja "2018" joukkueen erikoiskauden muistoksi Wembley Stadiumissa. Jalkapusero molemmilla puolilla kehoa liittää navy blue hengittävä nauha, kun jalkapalloilijat liikkeellä, bändin hengittävä mesh rakenne laajenee kehon liikkeet parantavat hengittävyyttä, ja paljastaa piilotettu nauhat valkoisten yksityiskohtia. Jos haluat lisätietoja Tottenham Hotspur Pelipaidat 2017/18, ota yhteyttä online asiakaspalveluun. Osallistu myynninedistämistoimiin ja nauti erilaisista alennuksista.

 

Hotspur-julkaisi-2017-18-kauden-Kotipaita