Real Madrid on saavuttanut merkittävän sopimuksen Monacon kanssa Kylian Mbappén siirrosta, mutta tämä ei ole virallinen uutinen, kun taas toinen Madridin urheiluministeri paljasti, että Real Madridin oli tarkoitus myydä tähteä ennen Kylian Mbappén käyttöönottoa. Kylian Mbappé toivoo pääsevänsä tärkeän sijainnin Real Real Madridissa ja täyttääkseen hänen tilansa Real Madrid todennäköisesti myy Gareth Balea. Kylian Mbappen täyttämiseksi ja kaikkien vaatimusten täyttämiseksi (mukaan lukien tärkeä asema joukkueessa) Real Madridin on tehtävä tilaa hänelle, mikä tarkoittaa, että joukkueella on tärkeitä pelaajia myytäväksi. Tietenkin siellä on myös Jalkapallo Pelipaidat, joita myydään. Meidän verkkokaupunkimme on laadukkaita kauppatavaroita ja ammattitaitoisia palveluja, jotka tarjoavat parhaan ostokokemuksen jalkapallofaneille! Real Madridin suunnitelma oli ostaa Kylian Mbappé ennen vuokraamista Monachoon, mutta Kylian Mbappé kieltäytyi hyväksymästä tarjousta. Vaikka muut jalkapalloseurat jatkavat Kylian Mbappéä, Real Madridin on ostettava hänet tänä kesänä.

Jos Real Madridilla on tilaisuus myydä pelaajia, todennäköisin pelaaja on Gareth Bale ja vain Gareth Bale. Karim Benzema on kiistämätön, Zidane on toistuvasti ilmaissut tämän asian, Ronaldo on todennäköisempää myydä, Gareth Bale tuli todennäköisin ehdokas. Toisaalta hänellä on hyvä maine Premier-liigassa, mutta toisaalta hän ei ole soveltunut hyvin Real Madridiin. Median mukaan Mourinho on murskata Gareth Balea. Ei kauan sitten Real Madridilla oli kaupallinen jalkapallo-ottelu Kaliforniassa. Mourinho käsi kädessä Real Madridin pelaajien kanssa ennen peliä, ja Mourinho käytti tilaisuutta sanoa Gareth Balea. Espanjalaisessa televisiossa otetuissa kuvissa oli hyvin selvää, että Mourinho sanoi Gareth Bale: lle englanniksi, että "en voi myydä sinua, koska et ole ilmaissut julkisesti ..." Ehkä hänen Real Madrid pelipaita ei muutu uudella omistajallaan Niin pian, mutta se ei voi täysin sulkea pois mahdollisuutta myydä. Haluat tietää, että viimeisin jalkapallo-informaatio voi tulla sivuillamme, mutta siinä on myös erilaisia ​​suosittuja jalkapallotuotteita, jotka fanit ovat hyvin vastaan.

Tiistaina kysyttäessä Gareth Balea koskevasta kysymyksestä Mourinho sanoi olevansa tyytyväinen joukkueeseensa, mutta oli myös avoin joukkueelle, ja olisi mukavaa, jos joukkue otti käyttöön pelaajan, joka voisi pelata siipillä, mikä voisi olla tavoitteena Gareth Bale. Toisin kuin Valioliiga, Lahdessa toimiva Gareth Bale kärsii ja Mourinho tietää sen. Ja Gareth Baleilla on myös omat unelmansa, eli kilpailla Golden Globes kunnioituksesta. Mutta nykyisestä tilanteesta, jos hän pysyy Real Madridissa, tämä unelma voi tulla vain fantasia. Gareth Balen taso on epäilemättä, mutta Real Madridin on vaikea löytää oikea paikka hänelle, ja hän on usein loukkaantunut, ja ehkä muualla hän voi löytää täysin toisenlaisen tunteen. Joten monet ihmiset menivät neuvomaan Florentino Pérezia pyytämään häntä myymään Gareth Bale, Walesin arvokas pelaaja. Myymällä hänet ja lisäämällä rahaa voit saada Kylian Mbappén, Euroopan toiveikas tähti, joka on täydellinen ratkaisu. Samoin fanit, jotka haluavat kerätä neulepuserot, voivat tulla Sportpaita.com tekemään valinnan. Kauppaamme erittäin korkean uskottavuuden, mutta sillä on myös etuuskohteluun perustuvia alennuksia kauppatavaroista ja täydellisestä myynninjälkeisestä palvelusta.

 

Real-Madrid-luultavasti-myy-Gareth-Balea