Viime kuussa Ruotsin media järjesti selvityksen, jossa keskusteltiin mahdollisuudesta Zlatanin paluuta Ruotsin maajoukkueeseen. Oli yli 100 000 fania mukana, ja tulokset olivat odottamattomia. Jopa 65% fanit eivät halua Zlatan takaisin maajoukkueeseen. Heidän mielestään pelaajan aineenvaihdunta on väistämätön tosiasia, joten Zlatanin pitäisi olla jiliuyongtui. Euroopan cupin jälkeen vuonna 2016 Zlatan ilmoitti vetäytyvänsä Ruotsin maajoukkueesta. Muista tämä erinomainen pelaaja! Verkostomme on Jalkapallo Pelipaidat, hyvän hinnan halpa hinta. Osta se tukemaan Ruotsin tiimiä.

Tammikuusta 2001 kesäkuuhun 2016 Zlatanin maajoukkueen uran kesto on yli 15 vuotta, joukkueen historia on paras Archer. Koska Pohjoismaiden merirosvojen yleinen vahvuus on rajallinen, Zlatan ei ole koskaan voittanut mestaruutta, mutta jokaisen klassisen maalin avulla ihmiset muistavat pohjoismaisen hyökkääjän. Mutta nämä eivät ole kaikki Zlatan, ei kaikki Zlatan. Viimeisten 15 vuoden aikana olemme nähneet ruumiillamme Ruotsin jalkapallon dynastian nousun ja pudotuksen, henkilökohtaisemmin todistamassa hänen henkilökohtaista kasvuprosessiaan: aloittelevasta alustasta pääpään kapteeniksi ja lopulta hänestä tuli yksinäinen mies kansallisen Joukkue eteenpäin. Voit nähdä ruotsalaisen maajoukkueen kasvuprosessin klikkaamalla hiirtä ostaaksesi Ruotsi Jalkapallo Pelipaidat, verkkokaupamme tarjoaa parhaan valinnan faneille.

Zlatan käytti ensimmäisenä Ruotsin kapteenin käsivarsiin vuonna 2008, jolloin kapteeni Ljungberg oli vetäytynyt Ruotsin maajoukkueesta UEFA-cupin jälkeen. Seuraavassa 8 vuotta, Zlatan yhteensä 57 kertaa kapteeni johtaa Ruotsin maajoukkue, ennen Nordequist on 92 kertaa kapteeni. Zlatanista tuli Ruotsin jalkapallojoukkueen johtaja ja lippu, mikä merkitsi vastuuta ja sitoutumista, mutta vanhinten jäähyväiset tekivät siitä yhä suuremman. Ei ole helppoa saada joukkue voittaa mestaruus. Aloita kokoelma Ruotsi Jalkapallo Pelipaidat ja tule uskolliseksi tuulettimellesi. Kauppamme jalkapallomainen paita on erittäin hyvä, mutta hinta on halvempaa, mutta uskottavuus on taattu, sillä on monenlaisia ​​alennuksia ja laadukasta myynnin jälkeistä palvelua. Viime aikoina Major League of America jalkapalloseura ihastutti Zlatania ja halusi Zlatania pelaamaan amerikkalaisessa jalkapalloseurassa ensi kaudella. Mutta Zlatan ei ole vielä vastannut.

 

Toistettu alkaen:http://www.sportpaita.com/Zlatan-ei-palaa-Ruotsiin