Espanjan tiedotusvälineet kertoivat, että Neymar osallistuu Kiinan liiketoimintaan osallistumisen jälkeen suoraan Dohan kokoukseen PSG-klubin presidentin kanssa tiistaina ja suorittaa fyysisen tarkastelun paikan päällä. Viime viikolla ranskalaisten tiedotusvälineiden mukaan Neymar on päässyt lähemmäksi PSG: ää ja paljastanut lisää yksityiskohtia: Neymar saa valtavan sopimuksen 30 miljoonan euron vuosipalkasta ja PSG: n allekirjoitusaika on ollut hyvin lähellä. Näyttää siltä, ​​että hänen siirto on vain askeleen päässä, sillä täällä fanit ostavat Jalkapallo Pelipaidat? Verkkokaupassamme on paljon tuotteita, jotka tarjoavat sinulle erilaisia ​​vaihtoehtoja.

Asianmukaisten mietintöjen mukaan kahden viikon neuvottelujen jälkeen osapuolet sopivat sopimuksesta. Neymar allekirjoittaa suuren sopimuksen, jonka vuosipalkka on noin 30 miljoonaa euroa 5 vuoden ajan. Neymar ei ole koskaan ollut niin lähellä PSG: ää. Tämä on hyvä klubille, myymälämme on hyvälaatuista ja PSG Pelipaidat Halvalla. Jos olet klubin fani, osta se tukemaan tiimiä! Yksi tuttu henkilö sanoi: "Neymar on tehnyt valinnan, ja Semedon taistelu on paras todiste." Neymaria ei kunnolla kunnioiteta Barcelonassa, ja hänen vaikutusvaltaansa on aina Messin takana. Toivomme, että kahden klubin välinen sopimus voidaan saavuttaa lähitulevaisuudessa, sillä meille Neymar tulee olemaan PSG: ssä. ”

Tiedotusvälineiden mukaan PSG oli jopa valmis järjestämään erityinen seremonia Neymarin saapumisen aikana. On todettu, että PSG on laatinut useita suunnitelmia Neymarin debyyttiin, mukaan lukien Prince-Parkin stadionille järjestetty suuri liittymistilaisuus. PSG on jo ottanut yhteyttä pariisilaiseen poliisiin, ja he toivovat saada suostumuksen isännöimään suuren tervetulleen tapahtuman, sanoivat lähteet. Tietenkin, siellä on paljon Jalkapallo Pelipaidat myymälä on myynninedistämistoimia, myymälämme on ammattimainen online asiakaspalveluhenkilöstö voi vastata kaikenlaisiin kysymyksiin sinulle, mutta myös mahdollisuus saada ilmaiseksi jakelupalvelut.

 

Neymar-tulee-pian-PSG-hen